.

.

2017 nova pedala učinak slušni san fiksna sklad gitara papučicu učinak pribora za gitaru

2017 nova pedala učinak slušni san fiksna sklad gitara papučicu učinak pribora za gitaru

Ocjene:

HRK 441.00 -25 %
HRK 588.00
Pristupačnost
Na skladištu


početak
kraj
s tar t
Poštovani kupče, Hvala Vam za kupnju na našoj muzičkoj trgovini Bates, prije kupnje bismo vam dali
neko obećanje!
1.nakon toga su mi poslali paket i uvjerili se, da ne će dobiti svoje pakete, mi ćemo vam vratiti vas novac.
Čak i ako je vrijeme isporuke je prošlo, mi još uvijek možemo vratiti novac na svoj paypal račun, tako da možete kupovati ovdje, ne brinući se o gubitku novca.
2.Ako proizvod koji ste primili, ima bilo kakvih problema, molimo vas, napišite nam e-mail ili ostavite nam poruku, prije nego što daju spor ili negativne povratne informacije, tako da se možemo nositi s njim što je prije moguće i učinkovitije.
Molimo vas, budite sigurni da dućan u našoj glazbenoj trgovini Bates i uživati!!!
Fiksni sklad koristite povratne informacije i (ili) kašnjenje za izgradnju транспозиции kaskadno efekata na taj način proizvesti dva zvuka na različitim vremenskim točkama ton : podešavanje tonova mix : podesite omjer suho/mokro FDBK : povratne informacije. ●kontrolira 0-6 polutonove, ▲kontrolira 7-12 tonove. Više ledja će biti proizveden sa id-om koji vozi od akutne kraja na širokom vrijeme završetka : podesite vrijeme odgode." - TIME " upravlja šetnju ton," +TIME "upravlja povećanjem ton Полушагами : " 0 " znači da nema promjena. Kad se ide u " ()", da bi ga funkcionirati, FDBK mora biti u području upravljanja▲; kad se izlazi iz " ()", Da bi ga funkcionirati, FDBK mora biti u području upravljanja●.
1. Novac se isplaćuje u Aliexpress.com Nakon što ste dobili proizvod, Aliexpress.com отдадим novac na naš račun .I ako mi согласимся vratiti novac, onda Aliexpress će ih i previše. Tako da to je sigurno usluga escrow.
2.Možete izvršiti uplatu za vašu rezervaciju kreditnom karticom, Букером novca, граммом novca, banka T/T, zapadnim vezom ETK.
1. vrijeme isporuke ovisi o vremenu carinjenja kupca ili drugih faktora, kao što su vremenska prognoza ili stanje odredišta.Ako ste vidjeli da je pošiljka stigla u vaš dom, možete to provjeriti na carini ili lokalnom poštanskom uredu, tako da možete dobiti robu u skorije vrijeme.
2. normalan rok isporuke sa različitim kurirske tvrtke.
EMS : tekući rok isporuke 5-10 radnih dana
Zračni mail stup kita : tekući rok isporuke 15-45 radnih dana
e Packet : tekući rok isporuke 5-10 radnih dana, brod na nama je samo
Posti Finland : tekući rok isporuke 10-30 radnih dana, dostava samo u Ruskoj Federaciji i Bjelorusija.

Parametri proizvoda

Vrsta:
Efekti
Broj Modela:
Fiksna Sklad
brend:
MUKU

Slična roba