.

.

Hlk-sw16 16 network relay remote control WiFi module P2P mobile control switch source

Hlk-sw16 16 network relay remote control WiFi module P2P mobile control switch source

Ocjene:

HRK 419.94
Pristupačnost
Na skladištu


Vruća žica
SW16 IOS verzija Apple audit
kroz prošlost, izravno traženje klijenta HLK_SW16, traži HLK u redu
Relej 16 puteva, stabiliziranog industrijski nivo, pogodan za razvoj 2, izrada po mjeri projekta! (sav izvorni kod je uključen)
HLK-SW16-to je novi uvod u more e-profesionalni terminala za daljinsko upravljanje, što je implementacija TCP kroz gateway i uspostavlja komunikacijsku vezu s udaljenim uređajem, on ne može mijenjati izvorni protokol veze, mrežni klijent i oprema direktno štedi ciklus, poboljšava korisničko iskustvo.
Сравненный s tradicionalnim dinamičan način prikaza imena domene i porta rutera koji ima neusporedivo superiornost, bez potrebe za potrošača priložiti dinamičan domene, aktivnosti prikaz port rutera često, čini oprema da bi doći do utjecaja подключей i play.
Komplet uključuje 16-полосную релейную naknadu za upravljanje, glavni modul, fleksibilan antenu i napajanje Tvornički zadane IP adrese : 192.168.16.254, port 8080 veličina proizvoda : 115 * 130*19 mm opis funkcije : kroz ovaj modul modul za upravljanje može se ostvariti putem Interneta ili router, kako ostvariti daljinsko upravljanje električnim prekidačem za provedbu centralizirano upravljanje izvor hrane. U isto vrijeme, podrška sustava Android za postizanje jednostavan modul za upravljanje prekidačem. Проиллюстрируйте : Primjer 1 : mrežni modul je povezan s tvrtkom u Хэбэе na ruteru IP adresa : 202.99.166.4 i mapiranje porta na ruteru, a zatim možete se spojiti na Internet u Guangzhou, ili bilo gdje na modul za pristup, kao i za upravljanje modulom daljinskog upravljanja releja može biti; Primjer 2 : mrežni modul spojen na bežični ruter 192.168.1. X, možete koristiti upravljački softver Android smartphone za postizanje jednostavno upravljanje modulom prekidač; značajke proizvoda :
1, Podrška za višestruke klijent konekcije u isto vrijeme, ovo je originalna verzija single-kanalni ažurirane verzije;
2, Povećajte funkciju P2 P, mogu odnijeti protokol za daljinsko upravljanje;
3, траншея izolacije PCB visokog napona releja, povećavaju električnu izolaciju;
4, optički krug zaštite od veze, veća pouzdanost;
5, paukova mreža je osnovana postavke mreže;
6, može pokriti segment pristupa;
7, može izvršiti određenu akciju.

Parametri proizvoda

Dobar:
Domaći
brend:
Кефу
Vrsta:
Bežični
Brzina Prijenosa Podataka:
.

Slična roba