.

.

CC3200-LAUNCHXL SimpleLink Wi-Fi CC3200 LaunchPad development board

CC3200-LAUNCHXL SimpleLink Wi-Fi CC3200 LaunchPad development board

Ocjene:

HRK 413.28
Pristupačnost
Na skladištu


Posebna Napomena :
Ova verzija Simple Link Wi-Fi CC3200 Launch Pad se temelji na предпроизводственном silicij, koji se može koristiti za procjenu i razvoj softvera.Setove i uređaja QFN, kao i uzorke modula, temeljen na proizvodnim karakteristikama Silicon meeting datasheet, će biti dostupan od TI ili službenih distributera kasnije ovog ljeta. Za više informacija, molimo, poštujte napomene za puštanje CC3200 Software Development Kit (SDK) za detaljnije informacije o предпроизводственном si i proizvodnom si.
Simple Link™ Wi-Fi® CC3200 Launch Pad evaluation kit-ova platforma za razvoj bežičnog mikrokontrolera CC3200 (MCU), prvi u industriji однокристального programabilni mikrokontrolera sa ugrađenim Wi-Fi veze. Ploča ima ugrađenu эмуляцию pomoću uređaja za FTDI i uključuje senzore za potpuni doživljaj rada izvan okvira. Ova naknada može biti direktno spojen na RAČUNALO pomoću platforme za razvoj softvera, uključujući i CCS i IAR.
Ovaj pokretač dolazi s podrškom za vozača i komplet za razvoj softvera (SDK) s više od 40 programa za protokol Wi-Fi, internet aplikacija i perifernih primjera MCU.
CC3200 podržava verzije v7. 20 IAR. Ovdje je dostupan besplatno (vremenski ograničena licenca) sudska istraga.
Za više informacija o CC3200 posjetite web stranice ti.com/simplelinkwifi.
Karakteristike
CC3200 Wi-Fi application processor USB interface to PC for CCS/IAR using FTDI USB drivers Flash update over the USB using Simple Link Programmer 2 20-pin connectors osigurava kompatibilnost s drugim Ti Launch Pads s dodatnim značajkama samostalna platforma za razvoj sa senzorima, led i pomoću napajanje iz USB za Launch Pad, kao i vanjski Booster Pack radi od 2 alkalne baterije AA na brodu antena Sad FL connector pomoću kondenzatora i diskretna re-rad podržava 4 žice Wire JTAG 2 SWD GNU Debugger (GDB) podrška za Open chip debugger (Open OCD) UKLJ.) naslovi BOOSTERPACK

Parametri proizvoda

Dobar:
Domaći
brend:
Кефу
Vrsta:
Bežični
Brzina Prijenosa Podataka:
.

Slična roba