.

.

Tangda ferit jezgra lopta 13.5 L*7.5 W*10H*4ID mm magnetsko prsten zavojnice balun core противоинтерференционный filter RH RID CORE A.

Tangda ferit jezgra lopta 13.5 L*7.5 W*10H*4ID mm magnetsko prsten zavojnice balun core противоинтерференционный filter RH RID CORE A.

Ocjene:

HRK 142.80
Pristupačnost
Na skladištu


Pažnja molim : ovaj tip jezgre ferita nema Magneta, njegova немагнитн. željezo ne može biti адсорбцией.
Dužina : 13,5 mm širina : 7,5 mm visina : 10 mm Unutarnji promjer : 4 mm
znas
Jedno : molimo opišite prema veličini stranice za kupnju, prema veličini prodaje Magnet, blok mm (milimetara), magnetska pozitivne i negativne vježbe, ne kupiti zamišljeni!
2 : slike snimanje 100% u rasutom stanju, pravilno na vanjsko svjetlo i faktor udaljenosti kamere, fizičko lice, a slike se mogu razlikovati, ili pojavu boje kao i serije proizvoda pojavljuje se malo drugi, normalna pojava i ne utječe na korist , sliku samo kao referenca, molimo vas prevladava u obliku.
Tri : prsten je osjetljiva, ne zaboravite provjeriti kada je Li površina magnetskog kurira neozlijeđen, a zatim se prijavite ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.
Četvrto : iskrenost-to je tradicionalni razumijevanje prodavatelj vrlinama kupca. Svaki problem može biti u skladu sa svim problemima može biti riješen. Kupljeni proizvodi imaju bilo kakvih problema, prvi put, da nas kontaktirate, mi ćemo vam pomoći riješiti prvi put.
Također je poznat magnetski ферритовый loptu, obično se koristi u anti-помеховых sastojcima elektroničkih sklopova, высокочастотный buka ima dobru inhibicija .
Prsten na različitim frekvencijama ima različite karakteristike impedancije, obično u низкочастотном импедансе vrlo malo, kada učestalost signala se povećava prikaz impedancije magnetsko dramatično.
Svi znamo da što je veća brzina, veća je vjerojatnost da će zračiti (kupiti kvalitetan kompjuterski šasije, da bi se smanjila elektromagnetski curenje), a ukupni signalne linije nisu ekrana, onda ti signalne linije su postale vrlo dobru antenu za prijem svih vrsta smetnji u okruženju visoke frekvencije signale i ti signali su izrečene na prijenos signala, čak i promjenom originalne korisne prijenos signala. Tako je na akciji prstena, tako da je normalno koristan signal je dobar, ali je vrlo dobar za smanjenje visoke frekvencije signala interakcije, i nisku cijenu.
Tako da svaki u monitoru, upozoravajuća traka, USB kamera i čak upscale tipkovnica, miš s gledišta vrste plastičnog комочка-jedan prsten nije ni čudo.

Parametri proizvoda

Broj Modela:
Kernel
Program:
Industrijski Magnet
Oblik:
Kernel
Sastavni:
Kernel
Vrsta:
Kernel

Slična roba