.

.

Novi originalni flat kabel kd070d37-24NH-A2 LCD Display screen encoding

Novi originalni flat kabel kd070d37-24NH-A2 LCD Display screen encoding

Ocjene:

HRK 166.00 -27 %
HRK 228.00
Pristupačnost
Na skladištu

Dobrodošli na novi i stari kupci u dućan kupiti !
Savjesno obveza
1, mi smo prodali novi LCD ekran, garancija na 1 godinu.
2, mi se pridružio za zaštitu prava potrošača, podršku u roku od sedam dana vratiti proizvod. Iz osobnih razloga povratni teret će snositi kupac. Vratio se roba osigurava izgled i učinkovitost proizvoda u obliku u kojem je isporučen. Oštećene proizvode, kao što su соскобленные filma, deformacija pod visokim pritiskom, neće biti vraćen.
3, naši proizvodi se uglavnom za veleprodaju Peer, profitne stope, tako da u ovoj izjavi : u roku od sedam dana zbog problema s kvalitetom dvije strane uzimaju na sebe pola poštanskih troškova, jamstveni rok generiran od strane kupca.
4, izdali smo LCD ekran-lomljiva naljepnice tvrtke koje ukazuju na datum kupnje. Nakon popravka, Ako se oznaka je nepotpun, promijenjenu ili poderane, ili nema etikete, tvrtka ne jamči. Jamstvo se ne odnosi na ljudska štete uzrokovane prirodnim katastrofama (na primjer, ploča, катакластическая deformacije, deformacija ploče visokog tlaka, unos tekućine, Tekućina i tiskane pločice spalili), u boji točka svjetla LCD zaslona nakon korištenja, nije uključena u opseg jamstva.

Parametri proizvoda

brend:
ланжуу
Tip Proizvoda:
Tablet LCD zaslon
Vrsta digitalnih detalja:
Ekran

Slična roba